Osaamistehdas collects information about the service use by using cookies. The information is used in service development and delivering, personification and to target advertising and marketing. By continuing, you accept the use of cookies. See our update

Uimahallien ja kosteiden tilojen hygieniaopas


(0)

Description

Uimahallien ja kosteiden tilojen hygieniaopas perustuu tutkimuksesta ja käytännön kokemuksesta saatuun tietoon ja soveltaa puhtaanapidon osalta laitossiivouksen yleisiä periaatteita. Opas korvaa aiemmin ilmestyneen (v. 2002) Uimahallien ja sivutilojen hygieniaoppaan.

Oppaan tavoite on toimia uimahallien hygienian hallinnan, omavalvonnan ja siivoustyön suunnittelun apuna sekä tarjota käytännön ohjeita kaikille uimahallien ja muiden kosteiden tilojen siivouksesta ja hygieniasta vastaaville sekä valvoville viranomaisille. Oppaan tiedot on sovellettavissa myös kuntoutuslaitoksien, hotellien ja laivojen allasosastojen ja oheistilojen sekä urheilu- ja jäähallien peseytymis- ja pukeutumistilojen puhtaanapitoon sekä myös ohjeistukseksi julkisissa rakennuksissa, taloyhtiöissä ja kotitalouksissa käytössä olevien ed. mainittujen tilojen puhtaanapitoon.

Opas on erinomainen tietolähde mm. koulutusmateriaaliksi. Oppaan kirjoittajat edustavat maamme eturivin asiantuntemusta uimahallien ja kosteiden tilojen hygieniasta.

Hygieeniset lähtökohdat:

  • Pinnat ja materiaalit
  • Allasvesi
  • Ilmanlaatu
  • Puhtaanapito
  • Omavalvonta
  • Turvallisuusvalvonta
  • Lainsäädäntö

ISBN 978-952-9637-42-3

Kirjoittajat: Jutta Kivikallio, Tuula Suontamo, Jari Keinänen, Kaarina Kärnä, Päivi Aalto
Kustantaja: Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus Oy

Hinta sisältää ALV 10 % ja postituksen Suomeen.

27,00 €
incl. 10% VAT

Reviews

No reviews