Osaamistehdas collects information about the service use by using cookies. The information is used in service development and delivering, personification and to target advertising and marketing. By continuing, you accept the use of cookies. See our updated privacy policy.

We take note of the coronavirus in our operations, read more

Hygieniapassin uusintatilaus


(0)

Description

HUOM. Sovi hygieniapassin uusintatilauksesta etukäteen Hygieniapassi.fi:n asiakaspalvelun kanssa.

Voit tehdä uusintatilauksen jos hygieniapassisi on esimerkiksi hävinnyt, varastettu tai nimesi on muuttunut. Huomioithan, että nimenmuutoksesta tulee toimittaa liite, jossa nimenmuutos ilmenee. Voit tilata ja maksaa tätä kautta hygieniapassin uusintatilauksen jos olet tehnyt testin alunperin Hygieniapassi.fi:n testitilaisuudessa ja todistuksen myöntämisestä on kulunut alle 3–5 vuotta* tästä päivästä.

*HUOM! Testipapereiden arkistointivelvollisuus on muuttunut ja testaajat arkistoivat testipapereita viisi vuotta 1.1.2020 alkaen. Testipaperit tuhotaan viiden vuoden arkistointiajan jälkeen. Testipaperit, joiden arkistointivelvollisuus on päättynyt 31.12.2019 mennessä ja arkistointivelvollisuus oli vähintään kolme vuotta on saatettu osin hävittää vuoden 2019 puolella. Näiden osalta tulee erikseen varmistaa, onko oma testipaperi vielä tallella ja voiko uusintatilauksen tehdä tällä perusteella.

35,00 €
incl. 24% VAT

Reviews

No reviews