Osaamistehdas collects information about the service use by using cookies. The information is used in service development and delivering, personification and to target advertising and marketing. By continuing, you accept the use of cookies.

Your shopping cart contents 0 products Proceed to check out   

0,00

English: Basic Facts of Food Hygiene

Price

30,00 €

incl. 10% VAT

Description

Kätevässä A5-kokoisessa kirjassa on englanniksi tiivistetty 40 sivuun elintarvikehygienian perustieto keskittyen hygieniaosaamistestin aihealueisiin. Aineisto on koekäytetty satojen testiin valmistautuneiden kanssa. Palaute on ollut myönteistä. Kirja sopii mainiosti sekä itseopiskeluun sellaisenaan että hygieniakoulutuksen ohella. Kirjan rakenne ja kuvitus ovat samat kuin suomalaisessa alkuperäispainoksessa.

Sisältöä mm.:

  • elintarvikehygienia
  • henkilökohtainen hygienia
  • ruokamyrkytykset
  • riski- ja vaaratekijät
  • toimijan vastuu
  • siivous ja puhtaanapito
  • omavalvonta ja ilmoitusmenettely
  • jätehuolto
  • Oiva-järjestelmä

Basic Facts of Food Hygiene, 3rd edition, 2012 ISBN 978-952-99108-6-1

Hinta sis. alv 10 % ja postituksen Suomeen.

--------------

We offer the basics of food hygiene in English, summarized into a 40 page, A5 sized book. The material has been tested with hundreds of test trainees and the feedback has been positive. The book is great for use in independent studying and in combination with the hygiene proficiency training. Layout and illustration are identical with the Finnish original Elintarvikehygienian perusteet book.

Excerpt from contents:

  • Food hygiene
  • Personal hygiene
  • Food poisonings
  • Dangers and risk factors
  • Responsibilities
  • Cleaning and sanitation
  • In-house control and reporting conduct
  • Waste disposal
  • Oiva-system

The price includes VAT 10% and shipping within Finland


Reviews

No reviews