Osaamistehdas collects information about the service use by using cookies. The information is used in service development and delivering, personification and to target advertising and marketing. By continuing, you accept the use of cookies. See our updated privacy policy.

We take note of the coronavirus in our operations, read more

Hygieniapassitestiin oikeuttava lahjakortti


(0)

Description

Lahjakortti hygieniapassitestiin on hyödyllinen ja pitkäkestoinen lahja. Hygieniapassin avulla voi päästä alan töihin ja työnantajien huomioon! Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, mikäli työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita, esim. kahvilassa, ravintolassa, kioskissa, suurkeittiössä, pikaruokaravintolassa, elintarvikemyymälässä, päiväkodissa tai elintarvikkeita valmistavassa tehtaassa.

Lahjakortti oikeuttaa yhteen Hygieniapassi.fi:n järjestämään suomen-, ruotsin- tai englanninkieliseen hygieniapassitestiin. Lahjakortti sekä hygieniapassitestin varaamiseen oikeuttava koodi toimitetaan sähköisesti.

Toimi näin: tulosta sähköpostilla saamasi Hygieniapassi-lahjakortti ja kirjoita siihen saamasi kertakäyttöinen koodi. Voit antaa koodin myös sellaisenaan. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi. Kortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Anna jollekin kannattava ja hyödyllinen lahja!

40,00 €
incl. 24% VAT

Reviews

No reviews