Osaamistehdas collects information about the service use by using cookies. The information is used in service development and delivering, personification and to target advertising and marketing. By continuing, you accept the use of cookies.

Your shopping cart contents 0 products Proceed to check out   

0,00

Elintarvikehygienian perusteet

Price

18,00 €

incl. 10% VAT

Description

Kätevässä A5-kokoisessa kirjassa on tiivistetty 40 sivuun elintarvikehygienian perustieto keskittyen hygieniaosaamistestin aihealueisiin. Aineisto on koekäytetty satojen testiin valmistautuneiden kanssa. Palaute on ollut myönteistä. Kirja sopii mainiosti sekä itseopiskeluun sellaisenaan että hygieniakoulutuksen ohella. Kirjan rakenne ja kuvitus ovat samat kuin suomalaisessa alkuperäispainoksessa.

Sisältöä mm.:

  • elintarvikehygienia
  • henkilökohtainen hygienia
  • ruokamyrkytykset
  • riski- ja vaaratekijät
  • toimijan vastuu
  • siivous ja puhtaanapito
  • omavalvonta ja ilmoitusmenettely
  • jätehuolto
  • Oiva-järjestelmä

ISBN 978-952-67397-3-1

Elintarvikehygienian perusteet -kirjanen, nid., 2012,
Kustantaja SEFO-konsultointi, tmi

Hinta sis. alv 10 % ja postituksen Suomeen.


Reviews

No reviews